Telefon

+40 729 054222

Email

office@welding-distribution.ro

Despre noi

worker-welding-exhaust-pipes-pieces-together.jpg
blacksmith-in-welding-mask-welding-metal-in-workshop.jpg

Despre noi

CINE SUNTEM

    WELDING DISTRIBUTION este un furnizor de servicii specializat în echipamente și accesorii de sudare, tăiere și automatizări utilizate în prelucrarea metalelor. Suntem prezenți în industrii precum cea alimentară, automotive, aerospațială, șantiere navale, construcții , etc.

    Compania noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de produse profesionale, robuste și eficiente pentru îmbunătățirea producției și optimizarea proiectelor dumneavoastră.

    Produsele beneficiază de o rețea comercială competentă și ramificată, de un centru de asistența pentru clienți și de un service de prim nivel.

WELDING DISTRIBUTION Un partener de încredereîin afacerea ta!

CU CE NE OCUPĂM

WELDING DISTRIBUTION vă propune o gamă largă de echipamente și accesorii de sudare și tăiere, cu soluții tehnologice care sporesc performanțele sudării și tăierii cu arc electric. Pentru orice exigență a dumneavoastră în domeniul sudării industriale a oțelurilor, oțelurilor inoxidabile și aluminiului, Welding Distribution are soluții care vă garantează fiabilitatea și calitatea superioară a sudurii.

SUDARE

Oferim o gamă largă de echipamente, consumabile și accesorii destinate sudării Oțelului, Oțelului inoxidabil și Aluminiului.

AUTOMATIZĂRI

Echipamente și accesorii destinate sistemelor automatizate de sudare, tăiere sau prelucrare a metalelor.

TĂIERE

Welding Distribution vă oferă echipamente, consumabile și accesorii pentru procedeele ce necesită tăierea metalelor cu surse de tăiere cu plasma și oxigaz

WELDING-DISTRIBUTION

Distribuitor autorizat în Romania al mărcilor: